Aktrise Maija Doveika atklājusi, kā jūtas pēc šķiršanās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvjas Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika intervijā ar žurnālu «Ieva» pastāstījusi, kāda ir dzīve pēc šķiršanās ar uzņēmēju Mārtiņu Buti.

Aktrise ar mākslinieka Arta Butes dēlu Mārtiņu uzsākusi attiecības kādu laiku pēc šķiršanās no dēla Andresa tēva - čīliešu mūziķa Migela Emandesa Hiraldi. Pēc četriem kopā pavadītiem gadiem Maija un Mārtiņš aizvadītā gada nogalē beiguši kopdzīvi.

Aktrise žurnālam pastāstījusi, ka viņai ar Mārtiņu joprojām ir labas un tuvas attiecības. «Man Mārtiņš ir ļoti mīļš un ļoti ilgi būs ļoti mīļš – tāpat kā es viņam. Nekas nebeidzas un nesākas tajā brīdī, kad kaut kas sākas vai beidzas citu acīm,» izteikusies Doveika.

Pēc šīm attiecībām aktrise vairākkārt atteikusi pielūdzējiem, sakot, ka vēl nejūtas brīva: «Tas ir godīgi. Domāju, ka tie pārejas posmi no brīva uz nebrīvu ir posmi plāksteru līmēšanai. Es tā negribu. Man vairs tam nav laika. Mani tas neinteresē. (..)

Drīzāk plāksteri ir tiltiņš, kas aizlīmē tādas daļas, kur tu esi bezsvara stāvoklī un vari krist. Jā, ar visu manu cieņu pret Mārtiņu Buti,» intervijā atzinusies Doveika.

Tāpat Doveika pastāstījusi par aiziešanu no «Dailes» teātra, dzīvi Argentīnā un attiecībām ar Dievu. Pilnu interviju var izlasīt žurnāla «Ieva» jaunākajā numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu