Kāpēc aktrises Nikolas Kidmenas vīram nepatīk filmu ainas, kurās sieva redzama kaila?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Nikola Kidmena nekautrējas filmās izrādīt savu kailo ķermeni; ja vien ainas attīsta sižetu, izceļ kādu no viņas tēla īpašībām un sniedz ko būtisku sižeta attīstībā, viņai nav problēmu izģērbties. Izņēmums nav arī seriāls «Big little lies», kurā aktrise atveido vienu no galvenajām lomām.

Seriālā Nikola Kidmena atveido sievieti, kura cieš no fiziskas vardarbības, viņu iekausta vīrs. Nereti pēc vardarbīgu ainu uzņemšanas Kidmenai nākas filmēties seksa ainās, kuras sievietei nesagādā problēmas, vienalga, cik atklātas arī būtu.

Ar šīm ainām nav mierā viņas vīrs, dziedātājs Kīts Urbans, kurš nav skatījies arī Kidmenas tēlojumu filmā «Eyes wide shut», jo tā balstīta uz erotiku.

Par spīti tam, ka Kīts pats darbojas šovbiznesā un vairākkārt izteicies, ka neizjūt greizsirdību, ja sieva darba procesā skūpstās ar citiem vīriešiem, tomēr nav mierā ar atkailinātām ainām.

Dziedātājs nevēlas, lai viņa sieva seriālā teju ikvienā sērijā redzama kaila, viņš tādas ainas neuzskata par mākslu, bet ko nevajadzīgu, kas ievietots filmā, lai celtu reitingus.

Kidmena turpina izrādīt savu kailo augumu, bet ikreiz, atgriežoties mājās, saskaras ar vīra nosodījumu, kā nekā pāris vēlas trešo reizi kļūt par vecākiem un Kīts nevēlas redzēt savu sievu kailu televīzijas ekrānos, īpaši apzinoties, ko par to domā citi vīrieši.

Tāpat dziedātājs nevēlas, lai vēlāk šādas ainas redz viņu bērni vai tos mātes dēļ izsmej vienaudži.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu