Aktieris Antonio Banderass jau atkal nogādāts slimnīcā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TS

Jau pirms pāris mēnešiem aktieris Antonio Banderass, sajūtot sāpes krūtīs, tika nogādāts slimnīcā. Nu tieši tādu pašu sāpju dēļ slavenība jau atkal ārstniecības iestādē veic pārbaudes.

Portāls «RadarOnline» raksta, ka populārais aktieris izvēlējies ārstēt sirdi Šveices slimnīcā «Clinique de Genolier», kura specializējas sirds slimību ārstēšanā.

Joprojām nav noskaidrots, kas aktierim veicina sāpes sirdī, bet ārsti ir droši, ka, veicot visas nepieciešamās pārbaudes, būs zināms rezultāts.

Aktieris slimnīcā nav vienatnē, to pavada trīsdesmit septiņus gadus vecā sirdsdāma Nikola Kimpela, kura mitinās apartamentos līdzās slavenības palātai.

Banderass neizturas vieglprātīgi pret veselību, kopš viņš sajutis sāpes krūtīs, viņš vairs nebrauc ar automašīnu, jo baidās izraisīt autoavāriju, bet ļauj sevi vadāt mīļotajai sievietei vai darbiniekiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu