Reperis Komons aizstāv Snūpa tiesības brīvi paust viedokli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Reaģējot uz šonedēļ uzliesmojušo repera Snoop Dogg un ASV prezidenta Donalda Trampa strīdu, kas sākās, kad reperis publicēja videoklipu dziesmai «Lavender», kurā nošauj Trampam līdzīgu klaunu, savu viedokli paudis kāds cits reperis Komons (Common).

Komons uzskata, ka mērķēt mūzikas klipā uz prezidentu ar rotaļu pistoli nav nekas ārkārtējs. «Hiphopa mākslinieki ko tādu darījuši jau gadu desmitiem,» viņš saka tenku portālam TMZ, kas reperi uzrunāja pie kādas sporta zāles. «Un viņiem ir visas tiesības to darīt.»

Atgādinām, ka politiski aktīvais reperis, kurš ir viens no leģendārās neosoula kustības «Soulquarians» dalībniekiem, pagājušogad laida klajā savu «melnādaino dzīvēm ir svars» («Black Lives Matter») tēmai veltīto skaņuplati «Black America Again».

Tikmēr uz šo skandālu reaģējuši arī citi. To vidū reperis Bow Wow, kurš piedraudējis, ka padarīs Melāniju Trampu par prostitūtu. Reperis, lietojot rupjus izteicienus, palūdzis Trampu aizvērt muti, un, ja viņš nebeigs uzbrukt Snūpam, «viņu» darbību rezultātā Melānija Trampa kļūšot par prostitūtu.

Kas sakāms pašam Snūpam? Lūk!

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu