Kļuvis zināms jaunā dramaturga Keiša nāves iemesls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Jau ziņojām, ka 8. martā 25 gadu vecumā miris jaunais dramaturgs Dāvids Keišs. Šodien izdevums «Privātā Dzīve» raksta, ka jaunais dramaturgs, tējas tirgotāja SIA «Apsara» valdes locekļa Ikara Keiša dēls ir izdarījis pašnāvību.

Kā raksta izdevums, balstoties uz Ikara Keiša interviju žurnālam «OK» pirms trim gadiem, pašnāvības cēlonis meklējams notikumos Parīzē 2014. gadā, kad Dāvids izkritis no kādas Parīzes ēkas 5. stāva.

Laimīgā kārtā pēc astoņām dienām komā viņš izdzīvoja, taču kritiena sekas atstāja nopietnas pēdas Dāvida psihē. Viņš cieta no bipolārajiem traucējumiem - nopietniem depresijas periodiem, un, iespējams, tieši tas bijis iemesls, lai labprātīgi šķirtos no dzīves.

Atgādinām, ka 2012. gadā Keišs uzvarēja jauno dramaturgu lugu lasījumu cikla «10 minūtes slavas» finālā. Studējis Kultūras akadēmijā. Vēlāk darbojies teātrī Dirty Deal Teatro.

Atvadas no Dāvida notiks 18. martā plkst. 12.00 Rīgas Krematorijā.

Dāvida ģimene aicina nepirkt ziedus atvadu ceremonijai, bet ziedot RĪGAS PSIHIATRIJAS UN NARKOLOĢIJAS CENTRA ATTĪSTĪBAS FONDAM.

Tas palīdzēs izveidot mūsdienīgas un cilvēkcienīgas ārstēšanās iespējas pacientiem ar garīgiem traucējumiem.

Ziedojums pārskaitāms uz:

Nodibinājums «Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra Attīstības fonds»

Adrese: Tvaika iela 2, Rīga, LV-1005

Reģistrācijas nr. 40008222722

Konta nr. LV23UNLA0050021973750

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu