Aktieris Čārlijs Hanems: «Esmu kas vairāk nekā tikai kārtējais simpātiskais aktieris»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reu

Aktieris Čārlijs Hanems paziņojis, ka viņam ir jāstrādā vairāk nekā citiem aktieriem, lai Holivudas labākie režisori pamanītu viņa talantu, ne uzskatītu to par kārtējo simpātisko aktieri, kuru var paņemt kādā no otrā plāna lomām, lai piesaistītu daiļā dzimuma būtnes, kuras apmeklē kino, lai tikai paskatītos uz smukulīšiem.

Aktieris Čārlijs Hanems intervijā izdevumam «InStyle» paziņojis, ka fakts, ka to uzskata par vienu no seksīgākajiem Holivudas aktieriem, tam ir gan veiksme, gan neveiksme vienlaikus.

Ik dienu strādājot filmēšanās laukumā, nākas pierādīt, ka neesi tikai smuka sejiņa, bet arī talantīgs un spēj spēlēt nopietnas lomas, ne tikai iekārojamus vecpuišus. Tāpat, sākot darbu pie jauna projekta, ik reizi jāpieliek pūles, lai citi kolēģi sāktu tevi uztvert nopietni.

Hanems neslēpj, ka skaistums palīdz daudz vieglāk iegūt lomas, bet vairums no piedāvājumiem nav tādi, kādus viņš vēlētos saņemt.

Aktieris vēlas, lai viņu pamana pirmkārt talanta dēļ un tikai pēc tam izskata dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu