Veiksmīgi aizvadīta foto projekta «Esmu tavs draugs» prezentācija, saziedoti 800 eiro

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

11. martā 19.00 kluba «Just» terasē norisinājās pamestiem dzīvniekiem veltīta foto projekta «Esmu tavs draugs» prezentācija, kurā divpadsmit dažādās jomās sabiedrībā pazīstamas personas pozēja kopā ar saviem mīluļiem. Pasākuma ietvaros savāktie līdzekļi tiks nodoti Tukuma dzīvnieku patversmes vajadzībām.

Ierodoties pasākumā, jau pie ieejas ikviens viesis saņēma dāvanā piparkūku sirds formā, lai tā palīdzētu sasildīt sirdi un veicinātu labestību, un radītu prieku, kā nekā dāvanas vienmēr ir patīkamas, īpaši mazi, saldi nieciņi.

Viesi varēja iegādāties loterijas biļetes un vēlāk iegūt kādu no vērtīgajām balvām, loterijā varēja iegūt dažādus ielūgumus, dāvanu kartes, šokolādes, zīmola «Made with love» zaķēnu, brošas, auskarus un daudz ko citu.

Tāpat vakara gaitā norisinājās dažādu lietu izsole, kur viesi vairāksolīšanā sacentās par apģērbu, ziediem, zīmola «Solstones by Agnese Zeltiņa» kaklarotu, zīmola «Basque» t-krekliņu, «Made with love» zaķēnu, vairākām gleznām, kārbiņām ar Rīgas gaisu, un tās ir tikai dažas no lietām, kuras varēja iegūt.

Vakara gaitā uz skatuves kāpa dziedātājas Rūta Dūduma, Sabīne Berezina, Laura Raila un dziedošā aktrise Vita Baļčunaite, visas dāmas veltīja dzīvnieciņiem dziesmas un pateicās par atbalstu pasākuma apmeklētājiem, toties pasākumu vadīja duets Alekss Silvērs un Liera Štein, Liera ne tikai iejutās vakara vadītājas ādā, viņa ir projekta idejas autore un pasākuma organizatore.

Dziedātāji, kuri uzstājās pasākumā, kā arī foto projekta dalībnieki saņēma saldu dāvanu no «Labas garšas tirgotavas».

Ikvienam projekta dalībniekam fotosesijās tika veidotas divas fotogrāfijas – viena, kura parāda dzīvi bez mājdzīvnieka, bet otra - kura parāda, kā dzīve mainās uz labo pusi.

Modeļi - TV raidījumu vadītāja un skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblante, lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča, uzņēmēja Svetlana Leva, modes blogeris Deniss Ševeļovs, dejotājs Rolands Šteinbergs, dziedātāja Rūta Dūduma, dziedātāja Laura Raila, dziedātāja Sabīne Berezina, pavārs Eduards Vandenbergs, kluba «Just» menedžere Raimonda, televīzijas personība Lelde Lietaviete, dziedātāja Liera Štein prezentēja savas fotogrāfijas, pastāstot par sajūtām, kādas tos pārņēma projekta laikā.

Projekta mērķis ir pievērst cilvēku uzmanību pamestiem, nevienam nevajadzīgiem dzīvniekiem, jo tiem ļoti nepieciešama mūsu palīdzība un atbalsts, ne tikai jaunu māju iegūšanā, bet arī tik vienkāršā lietā kā ēdiens.

Protams, neiztika bez īpašā video no Tukuma dzīvnieku patversmes, kurā stāstīja par vilciena notriektu sunīti, kas, pateicoties patversmes īpašnieku neatlaidībai, atkal spēj staigāt un iemantot ticību cilvēkiem.

Foto projekta dalībniekus vakarā sagaidīja īpaši patīkams pārsteigums, «Esmu tavs draugs» fotogrāfs Dmitrijs Makarovs ikvienam modelim dāvāja vienu no projekta fotogrāfijām, bet otra vēl mēnesi būs apskatāma restorāna «La Folie» telpās, kur atradīsies arī ziedojumu kastīte un ikviens, kurš vēlēsies, varēs atbalstīt Tukuma dzīvnieku patversmes iemītniekus.

Neesi vienaldzīgs - esi draugs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu