Aktieris Toms Hidlstons nenožēlo savas neizdevušās attiecības ar Teilori Sviftu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Aktiera Toma Hidlstona un dziedātājas Teilores Sviftas attiecības bija «karstākais» ziņu sižets visu pagājušo vasaru. Pāris jau sen vairs nav kopā, aktieris nenožēlo to laiku, kad mīlēja Sviftu, par spīti tam, ka viņam nācās dzīvot publisku dzīvesveidu, kas slavenībai nav pieņemams.

Intervijā izdevumam «The Telegraph» aktieris, saņemot kārtējo jautājumu par dziedātāju Teilori Sviftu, nav bijis priecīgs, jo viņu un Teilori jau sen nekas nesaista, bet viņš nekādi nespēj atbrīvoties no jautājumiem, kuri attiecas uz viņu bijušajām attiecībām.

Saņemot jautājumu, vai aktieris nenožēlo romānu, viņš ātri atbildējis, ka nav jau ko nožēlot, tas bija skaists dzīves laiks, kas beidzies, un viņam nepatīk, ka to visu laiku atgādina.

Hidlstons piemetinājis, ka katram ir tiesības uz savu privāto dzīvi un viņš nevēlas runāt ne par ko citu kā vien radošo darbību, kino lomām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu