Aktrise Brī Larsone kritizē modes industriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

«Oskara» balvas laureāte aktrise Brī Larsone izlēmusi iet daudzu Holivudas zvaigžņu pēdās un intervijā izdevumam «The Edit» izteica savu nepatiku par kādu no šovbiznesa jomām, Brī izvēlējusies kritizēt modes pasauli.

Intervijā aktrise atceras, ka viņas pirmajā fotosesijā vienam no populārākajiem žurnāliem viņai iedots viens vienīgs tērps, turklāt konkrēta izmēra, toties vīriešu kārtas modeļiem šādās sesijās vienmēr piegādā apģērbu, vadoties pēc viņu auguma, un, ja ir nepieciešams, uz vietas iešuj apģērbus.

Brī stāsta, ka sievietēm nav izvēles iespēju un, ja neatbilsti piedāvātajam izmēram, tevi var pat palūgt doties prom no fotosesijas, bet jaunu apģērbu nepiegādās.

Larsone arī piemetina, ka Holivudā valda seksisms, viņa vēl nesen ieradusies uz noklausīšanos lomai, tērpusies džinsos un sporta apavos, bet režisors viņai ieteicis atgriezties pie papēžiem un minisvārciņiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu