Viens no seriāla «Draugi» aktieriem pateicis Kudrovai, ka viņa nav pat vienas nakts sakara vērta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Lisa Kudrova intervijā šovā «Watch What Happens Live» paziņojusi, ka reiz viens no seriāla «Draugi» viesaktieriem viņai paziņojis, ka bez biezas kosmētikas kārtas un izveidotas frizūras viņa nav pat vienas nakts sakara vērta.

Šovā aktrise saņēmusi lūgumu pastāstīt par sliktāko pieredzi saistībā ar kādu no seriālu viesaktieriem, kuri uz pāris sērijām tika pieaicināti filmēties.

Slavenība pastāstījusi, ka mēģinājuma laikā viņa vienmēr ir bez kosmētikas un mati saņemti zirgastē, bet uz filmēšanu grimētāji padara savu darbu, frizieri savējo un, ieraugot viņu «pilnā parādes formā», viens no viesaktieriem tai pateicis, ka beidzot viņa izskatās vienas nakts sakara vērta, bet mēģinājuma procesā viņš tā neuzskatījis.

Lisa Kudrova nav vīrietim neko atbildējusi, bet par situāciju pateikusi savam kolēģim, aktierim Metam Leblankam, kurš visus filmēšanās gadus viņai bijis kā lielais brālis.

Mets panācis, ka uz pāris sērijām pieaicinātais aktieris Lisai atvainojas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu