Sieviešu dienā Latvijā mīlētas aktrises defilē modes skatē «Mīlestība Spēks Latvija» (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

8.marta pievakarē mākslinieciskajās «Happy Art Museum» telpās norisinājās Latvijas zīmola «Mayra» modes skate «Mīlestība Spēks Latvija». Šoreiz, radot tērpu kolekciju, dizainere tērpos atspulgoja mūsdienu redzējumu par stilizētu tautastērpu, kas var būt aktuāls ikdienas valkāšanai arī mūsdienās. Vēl bez minētās kolekcijas varēja ielūkoties 2017.gada rudens/ziemas kolekcijā un jaunākajās džinsu apģērbu modes tendencēs.

Jau ierodoties pasākuma norises vietā, viesus sagaidīja laipns kungs, kurš dāmām dāvāja dažādu krāsu rozes un piedāvāja iespēju nobaudīt vīnu, kā nekā skate norisinājās Sieviešu dienā un zīmola dizainere bija padomājusi, lai, jau ierodoties pasākumā, sieviešu sejas sāk rotāt smaidi, kā nekā ziediņš ir tāds mazs nieciņš, bet cik patīkami to saņemt.

Ātri vien zāle bija modes cienītāju pārpildīta, tie apsprieda jaunākās modes tendences un faktu, ka skatē tiks izmantotas aktrises, ne profesionālas modeles, runājot, vai šāda izvēle nenovirzīs uzmanību no pašiem tērpiem, beigu beigās aktrises vēl vairāk izcēla tērpus, piešķirot tiem personības auru.

Katrs modelis citā veidā mēģināja izrādīt tērpus, ņemot talkā seksapīlu, brutalitāti, koķetēšanu, naivumu, kautrību, liktenīgās sievietes tēlu vai vienkārši sirsnīgu smaidu.

Modeļu lomās iejutās aktrises Ieva Pļavniece, Vita Baļčunaite, Ieva Aleksandrova-Eklone, Sarmīte Rubule, kā arī citas ar mākslu «sirdī» esošas personas. Pasākuma vadītājas gods bija uzticēts šarmantajai Helēnai Vasiļevskai.

Skatē bija iespējams apskatīt zīmola «Mayra» mūsdienu redzējumu par stilizētu latviešu tautastērpu, kā arī ieskatīties 2017. gada rudens/ziemas modernajā «Rožu» kolekcijā, toties zīmola skates izskaņā viesi varēja baudīt pāris modeļus no Normunda Birkhana džinsu tērpu kolekcijas.

Pēc skates zīmola dizainere teica paldies ne tikai modelēm, bet arī savai komandai, neaizmirstot ne šuvējas, ne piegriezējas, ne kādu citu.

Beidzoties pasākuma oficiālajai daļai, modes skates dalībnieki saņēma ziedus no sanākušajiem viesiem, bet apmeklētājiem bija iespēja iegādāties tērpus un saņemt 20% atlaižu kuponu apģērbu pasūtījumiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu