Vai Ilze Jaunalksne un Gundars Rēders ir kas vairāk par konkurējošiem kolēģiem?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Konkurējošo analītisko raidījumu «Nekā personīga» un «1:1» vadītājus kāds žurnāla «Privātā Dzīve» avots esot manījis pastaigājoties Liepājas ielās. TV 3 žurnāliste Ilze Jaunalksne un LTV raidījuma vadītājs bijuši sadevušies rokās.

«Privātā Dzīve» lūgusi komentārus abiem žurnālistiem un tie bijuši izvairīgi. «Nu nezinu, nezinu, nezinu. Tiešām nezinu... Ļoti mīļas ainas tiek burtas. Tas ir forši, bet diemžēl neko nevaru komentēt,» žurnālam sacījis Rēders.

Vēlāk gan viņš atzinis, ka abi bieži esot kopā, jo esot jau sen pazīstami.

Savukārt, Ilze atklājusi: «Esam pazīstami jau kopš pagājušā gadsimta, jo savulaik strādājām kopā Latvijas Televīzijā. Kas attiecas uz jautājumiem par privāto dzīvi, es tos vienkārši nekomentēju.»

Gundars Rēders (44) savulaik bijis laulībā ar gleznotāju Baibu Rēderi un pārim ir kopīgi trīs bērni. Abu laulība esot šķirta pirms diviem gadiem.

Ilzei Jaunalksnei (40) ir divas meitas, kas dzimušas attiecībās ar ārstu radiologu-onkologu Mārtiņu Ziļevu. Gan Ilzi, gan Gundaru vieno kopīgs darbs Latvija Televīzijā, kā arī abi dvēseles mieru rodot Torņakalna baznīcā. Gundara autoritāte esot mācītājs Juris Rubenis.

Savukārt, Ilzei savulaik noticēt, cik liels spēks esot cilvēku labajām domām un lūgšanām, palīdzējis mācītājs Linards Rozentāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu