Aktrise Emma Vatsone paskaidrojusi, kāpēc nevēlas fotografēties kopā ar faniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Emma Vatsone sava talanta dēļ ir daudzu kino skatītāju mīļāko aktrišu vidū, slavenība televīzijas ekrānos spēj iejusties ikvienā tēlā, bet dzīvē ir ļoti noslēgta un nemīl, ja viņas privātajā dzīvē kāds mēģina «ielauzties».

Aktrise dzīvo tik noslēgtu dzīvesveidu, ka pat fanu lūgumus pēc kopīgām fotogrāfijām uzskata par ielaušanos savā privātajā laukā un lielu rupjību. Reti kurš fans var lepoties ar bildi, kurā redzams kopā ar aktrisi Emmu Vatsoni.

Emma izlēmusi paskaidrot, kāpēc nefotografējās ar atbalstītājiem; izrādās, bildes uzreiz nonāk sociālajos tīklos, tās sāk apspriest, rakstīt, kas viņai mugurā, kā viņa izskatās, kā arī cilvēki uzreiz sapratīs, kur aktrise atrodas, un tas viņai radīs grūtības turpināt dienas gaitas.

Vatsone raksta autogrāfus, atbild uz jautājumiem, ja kāds viņu patraucē, bet fotografējas tikai ar bērniem, jo bērniem atteikt nespēj.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu