Pēc attiecību beigām ar Džoliju Pits atsācis kontaktēties ar Anistoni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc attiecību beigām ar aktrisi Andželīnu Džoliju aktieris Breds Pits visiem spēkiem cenšas nokļūt aktrises Dženiferas Anistones draugu lokā. Džolija Pitam bija aizliegusi kontaktēties ar Anistoni, kā nekā tieši no viņas Andželīna aizvilināja Bredu.

Aktrise Dženifera Anistone palēnām ļauj aktierim Bredam Pitam atgriezties savā dzīvē, jo par spīti visām ciešanām, kuras viņš tai reiz radīja, aktrise ir piedevusi un vēlas aktierim palīdzēt tikt pāri šķiršanās procesam.

Nedēļas nogalē Breds kopā ar Anistones labāko draudzeni, aktrisi Kortniju Koksu apmeklēja labdarības vakariņas, kurās aktieris Kortnijai atzina, ka priecājas, ka atkal kontaktējas ar Dženiferu, un visus šos gadus viņam pietrūkušas sarunas ar aktrisi.

Koksa pateikusi Pitam, ka nepastāv iespēja atjaunot zaudētās attiecības, bet ar laiku draudzību un uzticību tam izdosies atgūt.

Dženifera ir šokēta, zinot, kā Andželīna izturas pret savu bērnu tēvu, par tiesu darbiem, nespēju satikt bērnus, viņai ir žēl aktiera, un tā dara visu, lai to uzmundrinātu un palīdzētu tikt pāri šķiršanās sāpēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu