Švarcenegers pamet televīzijas šovu, par to vainojot Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Arnolds Švarcenegers piektdien paziņojis, ka pamet televīzijas šovu «The New Celebrity Apprentice», tā pēdējā laika sliktajos reitingos vainojot ASV prezidentu Donaldu Trampu, kurš pirms tam vadīja šovu.

Švarcenegers pavēstīja, ka viņam nebūtu nekas pretim atkal strādāt ar NBC un producentu Marku Bērnetu «šovā, kuram nav šādas bagāžas».

Švarcenegers šova vadītāja amatā nomainīja Trampu, kurš tomēr palicis izpildproducenta amatā. Tramps jau būdams ASV prezidenta amatā izsmējis un kritizējis Švarcenegeru par raidījuma sliktajiem reitingiem.

Šovam pagājušajā mēnesī beidzās 15.sezona un vidēji tā katru epizodi skatījās pieci miljoni skatītāju. Tas bija mazāk nekā jebkurā citā sezonā, izņemot 2010.gadā, kad Tramps vadīja epizodi bez slavenībām.

Švarcenegers sacīja, ka viņš nevēlas darboties šovā, pat jau viņu aicinātu atkal.

«Trampam esot iesaistītam šovā, cilvēkiem ir slikta gaume un viņi negrib piedalīties kā skatītāji vai sponsori vai jebkādā citā veidā atbalstīt šovu,» izdevumam «Empire» sacīja Švarcenegers. «Šobrīd ir ļoti lielas sašķeltības posms un manuprāt šis šovs kļuvis par visas šīs sašķeltības upuri.»

Švarcenegers par šova vadītāju kļuva janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu