Filantrope Opra Vinfrija pastāsta, kāpēc tā arī nav kļuvusi par māti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms mēneša filantropei, raidījumu vadītājai Oprai Vinfrijai palika sešdesmit trīs gadi, un viņa izlēma pastāstīt žurnālistiem, kāpēc tā arī nav kļuvusi par māti. Opra atklājusi, ka nekad nav izjutusi vēlmi dzemdēt bērnu, jo viņa apzinās, ka nebūtu laba māte.

Opra Vinfrija iesaistījusies neskaitāmos labdarības projektos, kuri palīdz bērniem gan augt drošā vidē, gan iegūt labu izglītību; rūpes par bērniem parāda, ka viņa spētu būt lieliska māte, kaut gan pati slavenība tā neuzskata, jo domā, ka viņai nepietiktu pacietības.

Vinfrija piebildusi, ka tāpat vienmēr zinājusi, ka šo lēmumu – nekļūt par māti - nenožēlos, un, sasniedzot sešdesmit trīs gadu vecumu, viņa ne reizi nav aizdomājusies, kā būtu, ja viņai būtu bērni.

Filantropei dzīvē galvenais ir mīlestība, un tieši tās vadīta viņa cenšas palīdzēt bērniem visā pasaulē, jo, lai mīlētu bērnus, nebūt nav jābūt to vecākiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu