Edgars Toretto iedvesmojas no bērniem un rada konkursu «Kids Awards 2017»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

«Kids Awards» galvenais mērķis ir kalpot par vietējā mēroga mūzikas platformu un iepazīstināt sabiedrību ar talantīgiem pašmāju bērniem. Dažādu jomu zvaigznes un producenti meklēs talantīgos Latvijas bērnus, kuri cīnīsies par nominācijām un tiks apbalvoti greznā koncertceremonijā jau 27.aprīlī tirdzniecības centrā «Galleria Riga».

Lai bērns tiktu uzaicināts uz atlasi, ir jāizvēlas nominācija, jāizlasa nolikums un jāaizpilda anketa «Kids Awards 2017» oficiālajā mājaslapā - www.kids-awards.com Pieteikuma anketas ir jāiesniedz līdz 12.martam.

«Kids Awards 2017» var piedalīties bērni, kuri uzstājas gan kā solisti, gan duetos, vecuma ierobežojums 5-15 gadi.

Atlase norisināsies 16.martā no 11:00 tirdzniecības centra «Galleria Riga» restorānā «IL cibo del papa».

Dalībnieku atlases ceremonijā uzstāsies populāri mūziķi un ikvienam būs iespēja vērot bērnu vokālo sniegumu un atbalstīt savu favorītu.

Žūrija izvēlēsies dalībniekus, kuri uzstāsies koncertceremonijā kopā ar Latvijas mūzikas zvaigznēm un «dzīvo» grupu, kas daudziem dalībniekiem būs jauna, nebijusi pieredze.

Berni sacentīsies šādās nominācijās:

  • Kids Awards 2017 labākais izpildītājs un izpildītāja
  • Kids Awards 2017 labākais duets
  • Kids Awards 2017 labākais ārzemju dziesmas izpildījums (uz šo nomināciju kandidē dziesmas angļu, franču, vācu vai kādā citā valodā, izņemot krievu valodu)
  • Kids Awards 2017 labākais latviešu dziesmas izpildījums
  • Kids Awards 2017 labākais krievu dziesmas izpildījums
  • Kids Awards 2017 labākais folk/folkloras versijas izpildījums

Tāpat būs arī daudzas īpašas nominācijas, tostarp Rīgas mēra Nila Ušakova izveidotā nominācija.

«Kopš strādāju ar bērniem, redzu, ka Latvijā ir daudz jauno talantu, rīkoju konkursu, lai bērniem būtu iespēja izpausties, dziedāt, priecēt apkārtējos un apzināties, ka viņi ir uz dzīves pareizā ceļa un to talanti tiek novērtēti. Doma par konkursu man radās, sākot sadarboties ar talantīgo bērnu dziedātāju Samantu Kid. Nekad neaizmirstiet, ka bērni ir visas Latvijas lepnums,» tā Edgars Toretto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu