Tiešām kaut kas nebijis! Kā tika sajaukta «Oskara» galvenā balva

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tas, kas notika «Oskaru» ceremonijas finālā, pasniedzot balvu labākajai filmai, ir kas nebijis! Vispirms ceremonijā paziņots, ka balvu labākās filmas kategorijā ieguvis mūzikls «La La Land», bet pēc tam kļūda labota un par šīs balvas laureāti tika pasludināta filma «Moonlight».

(papildināts ar auditoru skaidrojumu)

Balvas pasniedzēji aktieri Vorens Bītijs (Warren Beatty) un Feja Danaveja (Faye Dunaway) acīmredzot bija paņēmuši nepareizo aploksni (uz tās bija rakstīts Emmas Stounas vārds - «Oskars» labākajai aktrisei), kā rezultātā, kad kļūda piefiksēta, «La La Land» producents Džordans Horovics (Jordan Horowitz) uz skatuves tika pārtraukts pateicības runas vidū un viņam nācās atdot balvu «Moonlight» režisoram Berijam Dženkinsam.

Dženkinss sacīja, ka kaut ko tādu nebūtu varējis pat nosapņot.

Noskaties video, kā tas notika!

Tikmēr auditoru firma «PricewaterhouseCoopers», kas atbild par balvu nonākšanu līdz to ieguvējiem, atvainojusies par pieļauto kļūdu labākās filmas nosaukšanā. «Mēs no sirds atvainojamies «Moonlight», «La La Land», Vorenam Bītijam un Fejai Danavejai un «Oskara» skatītājiem par kļūdu, kas tika pieļauta «Labākās filmas» balvas paziņošanā,» teikts «PricewaterhouseCoopers» izplatītajā paziņojumā.

«Balvu pasniedzējiem kļūdas dēļ tika iedota nepareizās kategorijas aploksne,» skaidroja firma.

«Mēs pašreiz izmeklējam, kā tas varēja notikt, un dziļi nožēlojam, ka tas noticis,» teikts paziņojumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu