Lāgerfelds izbojājis Strīpai «Oskara» balvas ceremoniju vēl pirms pašas ceremonijas!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrisei Merilai Strīpai 2017.gada «Oskara» balvas pasniegšana būs īpašs notikums, kā nekā slavenā aktrise prestižajai balvai nominēta divdesmito reizi. Karls Lāgerfelds izjaucis Merilas «Oskara» ceremonijas īpašo brīdi vēl pirms pašas ceremonijas, paziņojot, ka viņa pēdējā mirklī atteikusies vilkt «Chanel» tērpu, jo kāds cits zīmols samaksājis paprāvu naudas summu par to, ka viņa apmeklēs ceremoniju to darinātā kleitā.

Aktrises runasvīrs paziņojis, ka Lāgerfelds svarīgā publikācijā apvainojis aktrisi, viņas stilistu, nomelnojis viņas izvēlēto zīmolu un tērpu tieši pirms pašas ceremonijas, uzsverot, ka aktrisei nav savas gaumes un viņu var nopirkt par naudu.

Strīpa šo dizainera interviju uzskata par pazemojošu un cilvēku uzmanības pievēršanu nenozīmīgām lietām, ne faktam, ka viņa lauž rekordus un jau divdesmito reizi tiek nominēta prestižajai balvai.

Lai vai kā, pirms ceremonijas Merilai nācās aizstāvēties preses priekšā, sakot, ka tas ir pret viņas uzskatiem – vilkt tērpu un saņemt par to samaksu, aktrisei ir būtiski izvēlēties ikvienam pasākumam kleitu, kas atbilst viņas pašas vēlmēm, ne vilkt jebko, ka tikai tiek par to maksāts.

Par spīti tam, ka Lāgerfelds atvainojies Merilai, sakot, ka pārpratis viņas dizainera teikto, Merila to neuzskata par patiesu atvainošanos un uzskata, ka tieši «Chanel» modes nama direktors izbojājis viņas «Oskara» balvas pasniegšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu