Kingslijs un Hopkinss satiekas aizraujošā spriedzes kino

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē viens no ievērojamākajiem jaunumiem Latvijas kinoteātros būs asa sižeta trillera «Trieciens» («Collide») seansi. Filmā galvenās lomas atveido tādi spoži spriedzes kinofilmu aktieri kā Nikolass Holts, Bens Kingslijs un Entonijs Hopkinss.

Trilleris «Trieciens» vēsta par izbijušu narkobiznesa pārstāvi, amerikāni Keisiju, kura draudzenei steidzami ir nepieciešama orgānu transplantācijas operācija. Tas nozīmē arī milzīgu naudas summu, kuras viņiem nav. Lai glābtu draudzenes dzīvību, Keisijs nolemj atgriezties noziedzības sfērā un strādāt kāda ekscentriska gangstera labā. Taču šoreiz jaunajam vīrietim nepietiek ar pagātnes rūdījumu, jo attiecības ar nežēlīgo priekšnieku izvēršas negaidītas spriedzes pilnas. Saņemtā uzdevuma izpildes dēļ Keisijs nokļūst Vācijā, kur uzzina, ka ekscentriskais gangsteris ir nolaupījis viņa draudzeni. Situācijas atrisināšanā Keisijs iesaista savu bijušo priekšnieku - ietekmīgu narkobaronu un, lai glābtu savu dzīvību, ar auto sāk izmisuma pilnu bēgšanu pa Eiropas ātrākajām maģistrālēm.

Foto: publicitātes

Profesionālu kritiķu atsauksmes liecina, ka filma «Trieciens» ir stilīgs un aizraujošs kino darbs, kurā netrūkst spriedzes elementu, savstarpējo attiecību dramatisma un efektīgu vizuālu risinājumu. Eksperti arī mīl uzsvērt, ka šī ir pirmā filma, kurā kopā filmējas kino industrijas leģendas, pasaulē ievērojamākā kino apbalvojuma «Oskars» laureāti Bens Kingslijs un Entonijs Hopkinss. Turklāt viņiem abiem ir piešķirtas izteiksmīgu ļaundaru lomas.

Tiesa, saistībā ar trillera «Trieciens» pirmizrādēm visā pasaulē, ne mazāk uzmanības saņem arī jaunākās paaudzes kinoaktieri - Nikolass Holts un Felicita Džonsa. Nikolass Holts kinokritiķus un skatītājus jau patīkami pārsteidza ar savu sniegumu filmā «Trakais Makss: skarbais ceļš» («Mad Max: Fory Road»), tāpēc viņa dalība trillerī «Trieciens» asa sižeta kino skatītāju vidū tiek uzskatīta par ļoti intriģējošu. Savukārt Felicita Džonsa šobrīd tiek uzskatīta par vienu no talantīgākajām trilleru aktrisēm savu vienaudžu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu