Dziedātājas Meraijas Kerijas bijušais vīrs Niks Kanons kļuvis par tēvu dēlam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

21.februārī dziedātājas Meraijas Kerijas bijušais vīrs, dziedātājs, raidījumu vadītājs Niks Kanons trešo reizi kļuvis par tēvu. Šoreiz mākslinieks lepni sociālajos tīklos demonstrē fotogrāfiju, kurā uz rokām tur dēlu. Dēlu vecāki nosaukuši par Goldenu.

Mākslinieks sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kurā tur rokās jaundzimušo, rakstot, ka tā ir liela laime un nav būtisks viss sliktais, kas noticis dzīves laikā, jo tādi mirkļi, kā turēt rokās jaundzimušo, parāda patieso dzīves vērtību.

Jaundzimušais ir vīrieša trešais bērns, Niks audzina piecus gadus vecos dvīņus Marokānu un Monro, kuri dzimuši laulībā ar dziedātāju Meraiju Keriju.

Uzzinot par Britānijas Bellas grūtniecību, baumoja, ka gaidāmais bērns nav Nika bērns, baumās izskanējušo informāciju Kanons uzreiz noliedza, sakot, ka tā nav patiesība un viņš nespēj vien sagaidīt, kad trešo reizi kļūs par tēvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu