Kamēr norisināsies tiesu darbi, par Lisas Marijas Preslijas meitiņām rūpēsies viņas māte

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija sieva Priscilla Preslija nespēj klusēt un sociālajos tīklos paziņojusi: kamēr norisināsies tiesu darbi, viņai uzticēta aizbildniecība pār mazmeitām.

Priscilla sociālajos tīklos pateicās visiem par atbalstu viņas ģimenei, sakot: kamēr tiks šķirta viņas meitas Lisas Marijas laulība un kamēr tiesa lems par meiteņu aizbildniecību, tās dzīvos kopā ar viņu.

Tāpat Preslija piebilda, ka meitenes nekad nav atradušās sociālā dienesta aizbildniecībā, bet jau no tiesu darbu sākuma nodotas viņas aprūpē un nekad nenonāks ne sociālā dienesta, ne bērnunama rokās.

Rokenrola karaļa sieva publiskojusi arī fotogrāfijas, vienā meitenes mīļi apskauj viena otru, bet otrā peldas baseinā, tādā veidā tiek parādīts, ka dvīnēm viss ir lieliski.

Sociālajos tīklos paziņojums saņēmis neskaitāmus komentārus, galvenokārt pozitīvus, kuros cilvēki atvainojas Priscillai, ka viņai vispār kas tāds ir jāpaziņo un jānolaižas tik zemu, lai tikai izbeigtu dažādas nepatiesas runas.

Tiesai jāizšķir ne tikai Lisas Marijas un Maikla Lokvuda laulība, bet jāizlemj, kura vecāka aizbildniecībā atradīsies meitenes, kā arī jāizskata Maiklam izvirzītās apsūdzības saistībā ar datorā atrastajiem erotiskajiem materiāliem, kuros iesaistīti bērni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu