Pols Makartnijs un Ringo Stārs strādā kopā ierakstu studijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @ringostarrmusic

Divi vēl dzīvi esošie grupas «The Beatles» dalībnieki Pols Makartnijs un Ringo Stārs studijā kopīgi strādājuši pie Stāra jaunā albuma ieraksta. 76 gadus vecais Stārs, kura mājās Losandželosā izveidotajā studijā abi strādājuši, mikroemuāru vietnē «Twitter» publicēja fotogrāfiju ar 74 gadus veco bijušo grupas biedru Makartniju.

«Paldies, ka atnāci un iespēlēji lielisku basģitāras partiju. Es tevi mīlu, vecīt, miers un mīlestība,» rakstīja bundzinieks.

Iepriekšējo kopīgo ierakstu abi bijušie «bītli» ieskaņoja 2010. gadā, strādājot pie Stāra albuma «Y Not». Arī Stāra pārstāvji apstiprināja, ka Makartnijs piedalās Stāra jaunā albuma tapšanā.

Abiem «The Beatles» mūziķiem studijā pievienojās rokmūzikas veterāns Džo Volšs, kurš spēlē Stāra grupā «Ringo Starr & His All-Starr Band», kā arī Stāra ilggadējais skaņu inženieris Brūss Šugars.

Viņi pozēja fotogrāfijām ar Stāru un Makartniju, kurš pašlaik strādā pie sava jaunā albuma, kas sekos 2013. gadā klajā nākušajam «New».

Ringo Rīgā uzstājās 2011. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu