Kāpēc rokenrola karaļa Elvisa Preslija mazbērni atrodas sociālā dienesta uzraudzībā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Elvisa Preslija meitas Lisas Marijas Preslijas un Maikla Lokvuda astoņus gadus vecās dvīnes atrodas sociālo dienestu uzraudzībā. Tiesa lēma par labu meiteņu īslaicīgai izmitināšanai valsts paspārnē, kad viņu tēva datorā atrastas erotiskas bērnu fotogrāfijas, savukārt meiteņu māte ārstējas no narkotisko vielu atkarības.

Tiesa lēma par labu meiteņu nodošanai sociālā dienesta uzraudzībā pēc tam, kad Lisa tiesā paziņoja, ka vīra datorā atrodas simtiem erotisku bērnu fotogrāfiju un video.

Slavenības meita tiesā paziņoja, ka viņai kļuvis slikti, viņa bijusi šokēta, ieraugot, kas slēpjas vīra datorā, un viņa uzreiz ziņojusi attiecīgajām instancēm.

No Lokvuda dzīvokļa tiesa konfiscējusi visas ierīces, kuras satur failus, bet neatklāj, kas atrasts elektroniskajās ierīcēs. No tā, ka pēc ierīču izņemšanas no mūziķa mājas tam liegta astoņus gadus veco bērnu audzināšana, ir skaidrs - Lisas ziņojums nav bijis izdomājums.

Pāris bija precējušies desmit gadus un 2016.gada jūnijā paziņoja par šķiršanos. Šķiršanās procesa laikā tiesa lēma, ka bērnu pagaidu aizbildniecību iegūst viņu tēvs, jo Lisa Marija ārstējas no narkotiku atkarības un, beidzoties ārstniecības procesam, tiks tālāk lemts par to, kur mitināsies meitenes.

Preslija paziņo, ka Maikls to izputinājis, jo nedomājot tērējis viņas naudu, nav strādājis, bet visus desmit gadus dzīvojis viņai uz kakla. Pati Lisa ik mēnesi saņem simts tūkstošus saistībā ar investīcijām un Elvisa Preslija atstāto mantojumu, piedevām viņa nopelna 4300 dolārus ik mēnesi, strādājot tēvam veltītajā muzejā.

Tā kā Lokvuds nedomā izvākties no Lisas mājas, kamēr tiesa neliek vīrietim pamest viņas un meiteņu mājvietu, viņa mitinās pie savas vecākās meitas Railijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu