Kidmena nejauši izpļāpājas, ka bijusi saderināta ar Leniju Kravicu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Nikola Kidmena intervijā nejauši izpļāpājās, ka, pirms sākusi satikties ar dziedātāju Kītu Urbanu, viņa bija saderinājusies ar mūziķi Leniju Kravicu.

Aktrise Nikola Kidmena filmējas seriālā «Big little lies», kurā piedalās arī dziedātāja Lenija Kravica meita Zoja; saņemot jautājumu, kā Kidmenai izdodas sastrādāties ar jauno seriālu zvaigzni, Nikola paziņojusi, ka tas nav grūti, jo pazīst Zoju daudzus gadus, kā nekā viņa bija saderinājusies ar tās tēvu.

Saprotot, ka izpļāpājusies par saderināšanos, Kidmena piebildusi, ka vienmēr savā īpašā veidā mīlēs Leniju, bet Zoju viņa uzskata par lielisku jauno talantu, kam priekšā spīdoša nākotne.

Saņemot jautājumu, kāpēc tad viņa nav apprecējusi rokmūziķi, aktrise neslēpj, ka nav bijusi gatava jaunām attiecībām, kur nu vēl laulībām, tāpat arī Lenijs nav bijis tam visam gatavs.

Kidmena un Kravics satikās 2003.gadā, divus gadus pēc Nikolas šķiršanās no aktiera Toma Krūza. Aktrise un dziedātājs iepazinās, jo Nikola īrēja dzīvokli, kas piederēja Lenijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu