Uz lielā ekrāna Skorsēzes episkā reliģiskā drāma «Klusēšana»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien Latvijā uz lielajiem kinoekrāniem iznāks izcilā amerikāņu kinorežisora Mārtina Skorsēzes filma «The Silence» («Klusēšana»), kas ir vēsturiska drāma par diviem jezuītu mācītājiem 17. gadsimta Japānā.

Filma balstīta uz japāņu rakstnieka Sjusaku Endo 1966. gada romānu. Kinolentē tēlo īru aktieris Līems Nīsons (Liam Neeson) un Endrjū Gārfīlds (Andrew Garfield), kura slavenākā loma ir filmā «The Amazing Spider-Man» («Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks»).

Filmas notikumi norisinās Japānā, bet tā tika filmēta Taivānā. Atgādinām, ka filmas uzņemšana uz laiku tika atlikta, jo filmēšanas laukuma sagatavošanas darbos bija miris strādnieks. Pēdējos gados Taivānā uzņemtas vairākas lielbudžeta Holivudas filmas. Taivānā dzimušais režisors Angs Lī tur uzņēma 3D piedzīvojumu filmu «Life of Pi» («Pī dzīve»), kā arī franču režisora Lika Besona zinātniskās fantastikas trilleris «Lucy» («Lūsija») daļēji filmēts Taibei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu