Negadījuma dēļ Britnijas Spīrsas māsa var zaudēt aizbildniecību pār meitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Runājot par dziedātāju Britniju Spīrsu, nevienu nepārsteigs fakts, ka māksliniece iekūlusies kārtējā skandālā, šoreiz negadījuma dēļ, kurā cieta dziedātājas māsas Džeimijas Linnas Spīrsas meita Madija, tieši Džeimija var palikt bez iespējas audzināt savu meitu.

Bērnu aizstāvji, uzzinot par negadījumu un faktu, ka meitene atradusies uz motorollera, kaut gan viņas vecums neļauj viņai uz tāda būt pat pasažieres lomā, Džeimijai Linnai Spīrsai var beigties ar meitas zaudēšanu. Par spīti tam, ka negadījums noticis, meitenei viesojoties pie tēva, tieši viņas mātes loma tiek apšaubīta.

Bāriņtiesa izlēmusi apmeklēt Spīrsas ģimeni ar dažādām pārbaudēm, lai redzētu, kā dzīvo Madija un cik daudz uzmanības saņem no mātes.

Džeimijai un viņas līgavainim tiek pārmesta drošības nenodrošināšana, neizskaidrošana, ko var un ko nevar darīt.

Madijas veselības stāvoklis ir stabils, un meitene jau devusies uz mājām, kur par viņu rūpējas gan Džeimija ar savu līgavaini, gan viņas vecmāmiņa no mātes puses.

Arī Britnija pirms kāda laika nonākusi bērnu aizstāvju redzeslokā, un beigu beigās dziedātājas bērni kādu laiku mitinājās pie sava tēva, bet māte varēja tos satikt tikai sociālā darbinieka klātbūtnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu