Laulības problēmu dēļ Džūlija Robertsa pieņēmusies svarā par divdesmit kilogramiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrises Džūlijas Robertsas laulības dzīves problēmas ir viena no mīļākajām ārzemju preses tēmām jau vairākus gadus.Četrpadsmit gadus ilgā laulība ar Danielu Moderu piedzīvo krīzi, pāris vairs nekur neparādās publiski kopā, un Džūlija bēdas «slīcina» ēdienā.

Jau vairāk nekā pusgadu presē tiek rakstīts, ka Džūlija Robertsa un Daniels Moders nemitinās zem viena jumta, un, tā kā vīrietis šajā laikā nav nofotografēts izejam no ģimenes mājvietas, ir pamats domāt, ka runas šoreiz ir patiesas.

Piedevām Daniels pirms pusgada noīrējis māju, un nespēja atrisināt problēmas, redzēšana, ka laulība tuvojas kraham, likusi Robertsai beigt rūpēties par sevi un smelties prieku ēdienā.

Runā, ka slavenība pieņēmusies svarā par veseliem divdesmit kilogramiem, jo viss, ko viņa dara, ir aizved bērnus uz skolu un pārējā laikā atrodas mājās, ēdot gan dažādus našķus, gan pasūtot ēdienu uz mājām.

Džūlija un Daniels iepazinās 2001.gadā, pēc gada apprecējās, pēc četriem gadiem kļuva par vecākiem dvīņu meitenēm, bet 2007.gadā kļuva par vecākiem dēlam.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu