Andris atklāti pastāsta, kā viņam izdevās nomest 25 kilogramus! FOTO

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes attēls

«Vēl nesen skatījos spogulī un redzēju, ka resnais vēders man liek izskatīties pēc ķēma! Tagad, pateicoties Stokholmas diētai, esmu atguvis vienreizēju pašsajūtu un labu izskatu,» stāsta uzņēmējs Andris Brambis (47) no Rīgas, kurš īsā laikā zaudēja 25 kilogramus liekā svara. Lasi interviju ar Andri un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

– Kāda bija Jūsu iepriekšējā tievēšanas pieredze?

- Iepriekš mēģināju nomest svaru, cenšoties ēst veselīgāk un vakaros ēst mazāk. No tā gan tievāks nepaliku. Nav jau pašam lielu zināšanu, ko tas nozīmē - ēst pareizi. Likās, ka svara zaudēšana ir smaga padarīšana, tāpēc iegalvoju sev, ka man to nemaz nevajag. Atgriezos pie iepriekšējiem paradumiem un vēders tikai turpināja augt.

- Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

- Kādu dienu paskatījos spogulī un secināju - resnais vēders liek man izskatīties pēc ķēma! Biju apvēlies un svēru 117 kilogramus! Biju reāli dusmīgs uz sevi! Pats neticēju, ka esmu nodzīvojies līdz tam… Zināju, ka paša spēkiem tikt vaļā no liekajiem taukiem nevarēšu, tāpēc meklēju piemērotu tievēšanas metodi, kas reāli palīdzētu nodzīt lieko svaru.

Foto: Reklāmas foto

- Kāpēc Tu izvēlējies tieši Stokholmas diētu?

- Man bija svarīgi izvēlēties diētu, kas neliek man dzīvot badā, bet tajā pašā laikā nav jāgaida ilgi, lai nokristos svarā. Pretējā gadījumā man ātri vien pazustu motivācija un es norautos. Internetā vairākas reizes biju uzdūries cilvēku stāstiem par pozitīvo pieredzi ar Stokholmas diētu. Likās neticami, ka viss šajos stāstos atbilda manām prasībām. Sākumā tiešām šaubījos, vai tikai tas nav cilvēku apmāns, bet tad sapratu, ka sliktāk jau nevar būt un es mēģināju. Un labi, ka tā! (smejas).

– Kā veicās ar diētas ievērošanu?

- Mājas lapā godīgi aizpildīju testu un ātri vien e-pastā saņēmu savu individuālo uztura plānu. Uzreiz arī ķēros klāt tā ievērošanai. Riktīgi patika, ka ēdieni ir viegli pagatavojami un sātīgi. Jau diētas pirmajās dienās paliku uz pauzes, jo dažu dienu laikā biju zaudējis 6 kilogarmus. Izjutu lielu enerģijas pieplūdumu un parādījās vēlme vairāk kustēties. Kopumā ļoti uzlabojās arī pašsajūta. Un - jā, mans rezultāts ir mīnus 25 kilogrami un pilnīgi cits skats uz sevi un dzīvi. Neko tik foršu sen nebiju piedzīvojis!

Foto: Reklāmas foto

– Vai Jūs rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

- Pat sapņos nerādījās, cik labi būt slaidam un veselam! Pavisam cits fīlings! Esmu piemērs daudziem paziņām un draugiem, kuri redzot manas pārmaiņas, arī ir pievērsušies Stokholmas diētai. Ar rezultātiem ir ļoti apmierināti. Kamēr neesi pamēģinājis, nemaz nevari iedomāties, kā tas ir! Tāpēc – uz priekšu! Piereģistrējies un sāc.

Aizpildi testu StockholmHealth.com mājas lapā un notievē ātri un veselīgi!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Foto: Publicitātes attēls


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu