«Grammy» ceremonijā godinās Prinsu un Džordžu Maiklu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā, kas notiks jau šovakar tiks pieminēti pērn mūžībā aizgājušie mūziķi Prinss un Džordžs Maikls.

«Lai gan galvenais «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā ir svinēt un godināt gada labākos mūzikā, uzskatām, ka mūsu pienākums ir izstāstīt plašāku stāstu par mūziku, godinot zaudētās leģendas, - to mēs cenšamies sasniegt, ik gadu pieminot aizgājušos,» paziņojis «Grammy» izpildproducents Kens Ērlihs.

«Lai gan ir gandrīz neiespējami vienā priekšnesumā pilnībā iedziļināties mākslinieka ietekmē uz kultūru, tieši šis izaicinājums ir devis mums dažus no visvairāk atmiņā palikušajiem «Grammy» mirkļiem,» viņš piebilda.

Lai gan ASV Nacionālā ierakstu mākslas un zinātnes akadēmija, kas organizē pasākumu, pagaidām nav paziņojusi, kuri mākslinieki uzstāsies ar piemiņas priekšnesumiem, izdevums «Rolling Stone» vēstīja, ka ceremonijas «In Memoriam» segmentā gaidāma Džona Ledženda uzstāšanās.

Prinss (Prince)
Prinss (Prince) Foto: AP/Scanpix

Gaidāms, ka pasākumā uzstāsies arī Lēdija Gāga (Lady Gaga) kopā ar hārdroka grupu «Metallica», Adele, Bejonsē, Bruno Marss, «The Weeknd», Kerija Andervuda, Kīts Ērbans, Kelsija Balerini, «Little Big Town», «Chance the Rapper», Alīša Kīza, «Daft Punk», Keitija Perija un citi.

59. «Grammy» balvu pasniegšanas ceremoniju svētdien Losandželosā vadīs Džeimss Kordens.

Amerikāņu dziedātājs Prinss pērn 21. aprīlī 57 gadu vecumā nomira, nejauši pārdozējot opioīdus. Savukārt Ziemassvētkos 53 gadu vecumā no dzīves aizgāja grieķu izcelsmes britu dziedātājs Džordžs Maikls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu