Kloja Kardašjana, baudot torti, nosvin atbrīvošanos no bijušā vīra uzvārda

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divus mēnešus pēc laulības šķiršanas realitātes šovu zvaigzne Kloja Kardašjana oficiāli atbrīvojusies no basketbola zvaigznes Lamara Odoma uzvārda un atkal dēvējama par Kloju Kardašjanu, ne Kloju Kardašjanu-Odomu. Sieviete nosvinēja atbrīvošanos no nevēlamā uzvārda, baudot torti.

Trīsdesmit divus gadus vecā Kloja Kardašjana sociālajos tīklos publiskoja tortes fotogrāfiju, kura izveidota kā autovadītāja tiesības, ar fotogrāfiju un visu vajadzīgo informāciju.

Realitātes šovu zvaigzne priecājas iemantot pilnīgu brīvību un neatkarību no bijušā vīra, kurš savu narkotiku problēmu dēļ radīja viņai ne vienu vien pārdzīvojumu.

Priecīgajā dzīves momentā Klojai līdzās atradās viņas māsa Kima Kardašjana, kura sociālajos tīklos publiskoja video, atklājot, ka Klojai ir jauni dokumenti, kā arī piebilstot, ka uz tortes redzamā adrese nav vieta, kur patiesi mitinās Kloja.

Atbrīvošanos no nevēlamā uzvārda māsas nosvinēja gluži kā dzimšanas dienu - ar torti un svecītēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu