Aktiera Toma Hārdija uzņēmums atrodas uz bankrota sliekšņa

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Toms Hārdijs tiek uzskatīts par vienu no Holivudas talantīgākajiem aktieriem, viņš piedalās dažādos kino projektos, bet nevar lepoties ar veiksmīgiem ieguldījumiem. Aktiera producentu kompānija atrodas uz bankrota sliekšņa.

Neskatoties uz kino projektu lielajiem honorāriem, kā nekā Hārdijs piedalās tikai «A» līmeņa filmu projektos, aktieris cieš finansiālus zaudējumus un nevar lepoties ar miljonu uzkrājumiem savā bankas kontā.

Hārdijam pieder producentu kompānija «Hardy Son & Baker», kurā viņš iegulda ne mazums līdzekļu, turpretī uzņēmums darbojas ar zaudējumiem.

Pagājušajā gadā «Hardy Son & Baker» nopelnīja tikai 697 tūkstošus dolāru, bet 2015.gadā 2,8 miljonus dolāru.

Hārdijs iztērējis divus miljonus mārciņu, kanālam «BBC-1» uzņemot seriālu «Taboo», kurā pats spēlēja galveno lomu un uzrakstījis scenāriju.

Pēc kontrakta noteikumiem Tomam bija jāsaņem līdzekļi no reklāmām, bet seriāla zemie reitingi neļāva viņam pat atgūt savu ieguldījumu, kur nu vēl nopelnīt.

Hārdijs, protams, var samaksāt uzņēmuma parādus no savas kabatas, bet tas neglābs viņa uzņēmumu no bankrota.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu