Kāpēc Kloja Kardašjana izlēmusi iesaldēt savas olšūnas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Portāls «RadarOnline» raksta, ka realitātes šovu zvaigzne Kloja Kardašjana izlēmusi iesaldēt savas olšūnas, lai būtu droša, ka varēs piepildīt savu kvēlāko sapni un kļūt par māti.

Tā kā realitātes šovu zvaigznei Klojai Kardašjanai neveicas ar otrajām pusītēm, viņa izlēmusi nodrošināties un iesaldēt olšūnas, lai būtu pavisam droša, ka viņai reiz izdosies piepildīt savu kvēlāko sapni un kļūt par māti.

Klojas mīļotais, basketbola zvaigzne Tristans Tomsons nejūt vilinājumu tagadējā dzīves posmā atkārtoti kļūt par tēvu, jo 12. decembrī pasaulē nāca viņa un bijušās mīļotās dēls Prinss.

Basketbolists nevēlas veltīt laiku autiņu maiņai, tā ka Klojai neatliek nekas cits, kā nodrošināties, līdz mīļotais būs gatavs kļūt par tēvu un uzņemties atbildību.

Ārsti paziņojuši, ka trīsdesmit divus gadus vecajai realitātes šovu zvaigznei sagādās grūtības bērna ieņemšana; viņa nodrošinās, lai nākotnē kļūtu par māti bioloģiskajiem bērniem.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu