Bez politiskiem uzsaukumiem! Gāga «Super Bowl» finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdienas vakarā Hjūstonā, Teksasas štatā galvenajā amerikāņu futbola naktī - «Super Bowl» izcīņas puslaikā ar iespaidīgu šovu uzstājās popmūzikas hameleons - amerikāņu popzvaigzne Lēdija Gāga (Lady Gaga). Lai arī viņas uzstāšanās nebija ar politisku zīmogu, tie, kas prot lasīt starp rindām, viņas vēstījumu noteikti uztvēra.

Uzstāšanās sākumā dziedātāja izpildīja amerikāņu patriotisko dziesmu «America the Beautiful», tad sekoja «This Land is Your Land» - populāra Vudija Gatrija (Woody Guthrie) dziesma, kas izmantota ani-Trampa protestos.

Skaļi politiski paziņojumi no skatuves netika izsaukti, taču vienlīdzības tēma, kas caurvij visu Gāgas daiļradi, bija jūtama arī «Super Bowl» priekšnesumā, īpaši dziesmas «Born this Way» laikā.

Gāgas uzstāšanos tviterī slavēja Hilarija Klintone un bijušais viceprezidents Džo Baidens.

Pagājušajā «Super Bowl» izcīņā uzstājās amerikāņu dziedātāja Bejonsē, britu grupa «Coldplay» un Bruno Marss.

Iepriekšējos gados puslaika koncertā piedalījušās tādas mūzikas zvaigznes kā Maikls Džeksons un Madonna.

Lēdija Gāga ir sešu «Grammy» balvu ieguvēja, kā arī tikusi apbalvota ar «Zelta globusu». Viņa arī bija nominēta «Oskara» balvai.

Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēlē uzvarēja Jaunanglijas «Patriots». «Patriots» ar 34:28 pagarinājumā apspēlēja Atlantas «Falcons».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu