Makartnijs publicē retu demo ar Elvisu Kostelo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: elviscostello.com

Slavenais bītls Pols Makartnijs (Paul McCartney) publicējis retu demo ierakstu «Twenty Fine Fingers», kurā dzirdams kopā ar britu postpanka veterānu Elvisu Kostelo (Elvis Costello), ziņo nme.com. Dziesma sākotnēji ieskaņota vienā laikā ar 1989. gada Makartnija solo albuma «Flowers In The Dirt» sesijām.

Kopumā ar Kostello tapuši deviņi dziesmu demo, un pa vienam Makartnijs tos nolēmis publicēt. 1989. gadā albuma vajadzībām abi meistari kopīgi sacerēja četras dziesmas, un vienā - «You Want Her Too» dzirdama Kostello balss. Makartnijam esot ļoti paticis sadarboties ar Kostello, jo Elvisa personība viņam mazliet atgādinājusi Džonu Lenonu.

Jaunizdotais skaņdarbs Twenty Fine Fingers savulaik jau bija Makartnija faniem pieejams dažādos būtlegos (fanu ierakstīti un izplatīti albumi, - red.), tiesa ar citu nosaukumu «Twenty-Five Fingers».

24. martā klajā nāks minētā albuma īpašais deluxe izdevums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu