Melānija Trampa, iespējams, nekad nedzīvos Baltajā namā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc Amerikas prezidenta inaugurācijas ceremonijas nevienam nepalika nepamanīts jaunā prezidenta Donalda Trampa sievas Melānijas Trampas skumjais acu skatiens un pāra dīvainās attiecības, kuras vēl vairāk izcēlās uz bijušā Amerikas prezidenta Baraka Obamas un viņa sievas Mišelas fona. Nu atklājies, ka Melānija nekad nepievienosies vīram Baltajā namā.

Ziņa, ka Melānija Trampa nedomā pat mācību gada beigās kopā ar dēlu Baronu pārvākties uz Balto namu, lai dzīvotu kopā ar vīru, radījusi jaunas aizdomas, ka pāra dzīvē viss nav tik lieliski, kā viņi vēlētos.

Melānija un Barons mitinās Ņujorkā, kur desmit gadus vecais Barons apmeklē skolu, pulciņus un kur dzīvo visi viņa draugi. Bija plānots, ka, pabeidzot mācību gadu, māte un dēls dosies uz Vašingtonu, bet Barons nevēlas zaudēt savu ierasto dzīvi un Melānija apsver iespēju palikt dzīvot Ņujorkas greznajā dzīvoklī.

Amerikas pirmā lēdija uzskata, ka desmit gadus vecajam zēnam jau tā nācās grūti samierināties ar savu jauno statusu tēva prezidentūras dēļ un būtu ļauni atņemt viņam arī ierasto vidi.

Par spīti visam, Melānija nedomā atteikties no pirmās lēdijas lomas un tiekas ar cilvēkiem, lai izveidotu sev darba grupu, ar kuru kopā iesaistīties dažādos labdarības projektos un sociālajās akcijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu