Aktrise Drū Berimora iekļuvusi Ginesa rekordu grāmatā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām aktrise Drū Berimora viesojās Džimmija Felona televīzijas šovā, kur vēl bez atbildēšanas uz dažādiem jautājumiem slavenībai bija arī jāpiedalās dažādos pārbaudījumos. Felons vēlējās, lai Berimora trīsdesmit sekunžu laikā uzkrāso lūpas pēc iespējas vairāk cilvēkiem, izskrien cauri papīra plakātiem, kā arī uzlaiko divmetrīgu parūku. Berimora spīdoši tika galā ar uzdevumiem, un tāpēc Džimmijs viņai pasniedza Ginesa rekordu grāmatas sertifikātu.

Saņemot sertifikātu, Berimora ironizēja, ka nu var pievienoties tām slavenībām, kuras jau iekļuvušas populārās rekordu grāmatas lapās, kā piemēru var minēt dziedātāju Šakiru, kura atrodama Ginesa rekordu grāmatā, jo viņas radītais spāņu albums Amerikā nedēļas laikā sasniedzis pārdotākā spāņu albuma titulu, tāpat arī Šakira atrodama rekordu grāmatā, pateicoties visu laiku vislabāk pārdotajam spāņu singlam, kā arī portālā «Facebook» slavenības fotogrāfija saņēmusi simts miljonus «patīk», kas ir visvairāk novērtētā bilde minētajā portālā.

Nu šiem rekordiem pievienojas arī Berimora ar Džimmija Felona izvēlētajiem pārbaudījumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu