Sākot ar februāri, kanāls RīgaTV 24 piedāvā jaunu ziņu raidījumu «Nedēļa. POST SCRIPTUM»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 5.februāra kanāls RīgaTV 24 sniedz jums jaunu ziņu raidījumu «Nedēļa. POST SCRIPTUM». Turpmāk katru svētdienu pulksten 18:00 ētera personība Paula Muzikante kopā ar diviem viedokļu līderiem apspriedīs un komentēs aizvadītās nedēļas svarīgākās un aktuālākās ziņas.

Katru svētdienas vakaru raidījumā «Nedēļa. POST SCRIPTUM» skatīs un analizēs nedēļas 5 aktuālākās ziņas. Raidījums skatītājiem sniegs pašu svarīgāko informāciju, papildinot to ar dažādiem viedokļiem, faktiem un argumentiem.

Klāvs Kalniņš, kanāla RīgaTV 24 direktors, par jauno raidījumu «Nedēļa. POST SCRIPTUM» stāsta: «Tas ir jauns, līdz šim neredzēts un savā veidā unikāls raidījums, kur tiek aicināts viens koalīcijas un viens opozīcijas deputāts, lai noskaidrotu viedokļus un komentārus par nedēļas aktuālākajām ziņām. Raidījums «Nedēļa. POST SCRIPTUM» ir stundu garš ziņu raidījums, kas sniedz skatītājiem detalizētu informāciju un iespēju pašiem pirmajiem uzzināt deputātu attieksmi, viedokļus par konkrēto notikumu.

Ar raidījuma palīdzību vēlamies informēt un ieinteresēt Latvijas sabiedrību par svarīgākajām ziņām Latvijā un visā pasaulē. Ceru, ka ar šāda iknedēļas ziņu raidījuma starpniecību veicināsim sabiedrības vēlmi sekot un domāt līdzi nedēļas notikumiem, parādot, ka mēs paši esam sava viedokļa līderi.»

Skaties jauno ziņu raidījumu «Nedēļa. POST SCRIPTUM» no 5.februāra katru svētdienu pulksten 18:00 kanālā RīgaTV 24 un interneta platformā www.play24.lv un esi pirmais, kurš uzzina!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu