Dziedātāja Maikla Džeksona meita Parisa pamet savu mīļoto

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Maikla Džeksona meita Parisa pagājušajā nedēļā pametusi savu mīļoto, rokeri Maiklu Snūdiju, jo vairs nav spējusi izturēt vīrieša nenopietnību un izvēlēto dzīvesveidu.

Pagājušajā nedēļā Maikla Džeksona meita Parisa šokēja pasauli, intervijā paziņojot, ka neskaitāmas reizes mēģinājusi sev padarīt galu un četrpadsmit gadu vecumā tikusi izvarota. Nu slavenības atvase šokē, ka par spīti visiem centieniem saglābt savas attiecības tās tomēr nepiedzīvos laimīgas beigas.

I ❤️ Paris! #understatement

A photo posted by Michael Snoddy (@michaelsnoddy) on

Vēl pirms nedēļas Maikls sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfijas no pāra romantiskā ceļojuma uz Parīzi, rakstot, ka mīl gan Parīzi, gan Parisu.

Baumas par šķiršanos radās pēc tam kad Parisa sociālajos tīklos publiskoja vairākus tekstus par šķiršanās sāpēm, jaunas dzīves sākumu; kādreiz mīlnieki teju katru dienu publiskoja jaunas kopbildes, bet pēc Parīzes brauciena jaunas bildes nav sekojušas.

Tāpat Parisa izdzēsa visas fotogrāfijas no sociālajiem tīkliem, kuros redzama kopā ar Maiklu.

Džeksonu ģimenes pārstāvis paziņojis, ka Maikls uzskatījis, ka var pret Parisu izturēties, kā vien vēlas, un viņa paliks kopā ar to, izrādās, vīrietis kļūdījies savos uzskatos.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu