No darba teātrī atbrīvota aktrise Esmeralda Ermale

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kā informē izdevums «Kas Jauns», latviešu aktrise Esmeralda Ermale (60) no šā gada 1.augusta vairs nebūs redzama uz Dailes teātra skatuves, jo ir atbrīvota no darba teātrī. Šādu informāciju aktrise atklājusi Dairas Āboliņas dokumentālajā filmā par savu dzīvi.

Filmā redzams, kā aktrise Esmeralda Ermale saviem laikabiedriem, kolēģiem Ligitai Skujiņai, Varim Vētram un Pēterim Gaudiņam atklāj, ka jaunajā teātra sezonā vairs nebūs redzama uz skatuves. Kolēģu sarunas likušas noprast, ka Ermale darbu teātrī neturpinās sava vecuma dēļ.

«Man tā arī pateica - ka darba vairs nebūs un jāiet prom. Bet neko darīt - kā ir, tā ir... Jādod vieta citiem,» draugiem skumīgi sacīja aktrise, stāstot, ka 1.augustā viņai vēl nebūs pensijas.

Ermales kādreizējā kolēģe Ligita Skujiņa, kura no darba Dailes teātrī atbrīvota pirms trīs gadiem, neslēpa, ka viņai, aizejot no darba, teātra direktors tā arī paziņojis, ka jaunas sejas pārdodas vieglāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu