Liepājā ar orķestri uzstāsies Ričards Klaidermans

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars» ar savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs 5. februārī uzstāsies franču pianists Ričards Klaidermans, informēja producentu apvienības «Passport productions» pārstāvis Dāvids Jansons. Mākslinieks uzstāsies kopā ar stīgu orķestra pavadošo sastāvu. Koncerta programmā iekļauti jau pazīstami Klaidermana skaņdarbi un pasaules klasika, kā arī pavisam jauni un īpaši stīgu instrumentiem veidoti aranžējumi.

Klaidermans ir uzstājies uz vienas skatuves ar Londonas, Tokijas, Austrijas un Honkongas simfoniskajiem orķestriem. Šī būs jau otrā reize, kad Liepājas Simfoniskajam orķestrim dota iespēja kopīgi muzicēt ar šo pianistu un aranžētāju.

Klaidermans ir plaši pazīstams franču pianists, kurš sacerējis mūziku arī filmām un mūzikliem. Viņš rada mūziku dažādām gaumēm - no klasikas līdz džezam, bet visvairāk pazīstams ar savām romantiskajām melodijām. Klaidermans karjeras laikā ir radījis vairāk nekā 1300 skaņdarbu, viņa īpašumā ir 167 zelta un 70 platīna albumi, tāpat viņš ir vairāk nekā 35 muzikālu apbalvojumu laureāts.

Klaidermans Latvijā viesojies vairākas reizes, bet uz koncertzāles «Lielais dzintars» skatuves viņš kāps pirmo reizi.

Koncertu organizē producentu apvienība «Passport productions». Biļetes «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī tīmekļa vietnē «Bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu