Melānijas Trampas tērpu mākslinieks atklāj, kā ir strādāt ar Amerikas pirmo lēdiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikas pirmās lēdijas Melānijas Trampas tērps, kas viņai bija mugurā svētku ballē par goda viņas vīra Donalda Trampa prezidenta inaugurācijai, radīja daudz komplimentu pirmās lēdijas un viņas dizainera virzienos. Pirms pāris dienām tērpu mākslinieks Ervs Pjērs pastāstīja kā ir strādāt ar jauno Amerikas pirmo lēdiju.

Tērpu mākslinieks atklāj, kā devies pie Melānijas, nesot līdzi dažādus audumus, no kuriem viņa uzreiz izvēlējusies labāko itāļu zīdu, jo lieliski orientējas audumos, modē un apzinās, kas viņai piestāv un kas ne.

Tāpat Melānija zinājusi, kādu tērpu vēlas, un apzinājās, ka nevēlas līdzināties citām pirmajām lēdijām, bet parādīt savu individualitāti un izcelt savu skaistumu.

Ervs Amerikas pirmo lēdiju raksturo kā patīkamu sievieti, kura apzinās, ko vēlas, viņi uzreiz atraduši kopīgu valodu, un tas tikai liecina, ka viņu sadarbība nebeigsies ar šo vienu tērpu.

Ņemot vērā, ka daudzi dizaineri atteikušies sadarboties ar Melāniju, tādā veidā protestējot pret Trampa ievēlēšanu prezidenta amatā, Ervam turpmāk varētu būt daudz darba!

Kā nekā dizainers vairākkārt uzsvēris, ka darbojas modes biznesā un nejauc to ar politiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu