Saistībā ar jaunajām attiecībām draugi brīdina Kloju Kardašjanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Realitātes šovu zvaigznes Klojas Kardašjanas draugi uzskata, ka viņas jaunais mīļotais basketbolists Tristans Tomsons izveidojis ar sievieti attiecības tikai un vienīgi, lai kļūtu populārs, jo tas viņam nodrošinātu iespējas reklamēt preces, bet tas nozīmē papildu līdzekļus.

Klojas Kardašjanas draugi uzskata, ka viņas jaunais mīļotais Tristans Tomsons izmanto sievieti viņas popularitātes dēļ, jo vēlas bieži parādīties dažādos portālos, žurnālos, panākt, ka viņam sāk sekot Klojas portāla «Instagram» sekotāji, jo tas sportistam nozīmētu iespēju iegūt palielu papildu naudiņu.

❤️

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Neilgajā laikā, kopš Tristans ir kopā ar Kloju, viņa sociālo tīklu fanu loks ir pieaudzis divas reizes, un tas jau nozīmē dažādas jaunas iespējas nopelnīt.

Him ❤️

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Klojas draugi baudās, ka sportists, panācis vēlamo, pametīs sievieti, bet viņa būs ieķērusies viņā līdz ausīm un ieguldījusi daudz laika un līdzekļu viņu attiecību noturēšanā un komforta radīšanā.

Kardašjana pēc trīs mēnešu attiecībām jau dzīvo kopā ar jauno mīļoto, piedāvājumu sākt kopdzīvi slavenībai izteicis sportists laikā, kad Kloja uzzināja, ka Tristana bijusī meitene gaida bērnu.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu