Aktieris Džeks Nikolsons dodas pensijā, slavenība vairs nefilmēsies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēdējo reizi aktieris Džeks Nikolsons svaigā lomā kino ekrānos bija redzams 2010.gadā, nu kļuvis zināms, ka slavenība aiziet no Holivudas aktīvās darbības un vairs nefilmēsies. Sešus gadus slavenība gaidīja piemērotu filmu, ar kuru izbeigt karjeru, bet tā arī nesagaidīja un izlēma, ka viņa atstātais filmu mantojums ir gana liels, lai viņš varētu doties pensijā un būt drošs, ka viņu atcerēsies.

Informāciju, ka Džeks Nikolsons vairs nefilmēsies, bet vēlas dzīvot mierīgu dzīvi kopā ar saviem mīļajiem, publikai pavēstīja viens no viņa labākajiem draugiem aktieris Pīters Fonda, ar kuru Nikolsons ir pazīstams jau no 1969.gada.

Fonda atklājis, ka Džeks devies pensijā, jo karjeras laikā ir izdarījis daudzas labas lietas, kā arī ar finansēm viņam viss ir tik lieliski, ka nedomājot izdosies nodzīvot skaistas vecumdienas.

Pats Nikolsons nav komentējis drauga izteikumu un publiskus pasākumus praktiski neapmeklē, bet pavada visu laiku kopā ar ģimeni.

Karjeras laikā Nikolsons nospēlējis septiņdesmit lomas, divpadsmit reizes bijis nominēts «Oskara» balvai un trīs reizes ieguvis prestižo balvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu