Umas Tūrmanes bijušais paziņo, ka aktrise ikdienā lieto antidepresantus un alkoholu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jau divus gadus ilgst aktrises Umas Tūrmanes un viņas bijušā mīļotā aizbildniecības tiesas prāva, jo abi bijušie mīlnieki vēlas audzināt četrus gadus veco meitu Lunu. 13.janvārī notikusi kārtējā tiesas sēde, kurā miljonāra jurists paziņojis, ka aktrise cieš no smagas psihiskas sliomības.

Kā ziņo izdevums «New York Post», uzņēmēja jurists paziņojis, ka aktrise ikdienā lieto antidepresantus un tie rada negatīvas sekas, jo slavenība zāles dzer kopā ar alkoholu.

Tiesa likusi aktrisei tikties ar psiholoģi, kura nav atklājusi nekādas psihiskas novirzes, kuru ietekmē aktrise varētu lietot antidepresantus, vien piebildusi, ka Uma atrodas nepārtraukta stresa stāvoklī, jo pārdzīvo aizbildniecības prāvas ietekmi uz mazo meitiņu.

Uzņēmējs tiesājas ar Tūrmani, jo vēlas apstrīdēt tiesas lēmumu ļaut viņam satikt meitu tikai Amerikā un tam nav iespējas viņu aizvest uz Šveici, kur dzīvo pats uzņēmējs.

Tāpēc vīrietis visādos veidos vēlas parādīt tiesai, ka Uma nav laba māte, lai iegūtu aizbildniecību un bērns dzīvotu ar viņu Šveicē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu