Dziedātāja Robina Tika bijusī iesūdzējusi to tiesā saistībā ar vardarbību pret bērnu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Paula Patone iesūdzējusi tiesā sava bērna tēvu, dziedātāju Robinu Tiku saistībā ar agresīvu izturēšanos pret mazo zēnu. Sieviete vēlas, lai bijušajam mīļotajam tiek atņemtas tēva tiesības, jo viņa nevēlas bērnu audzināt agresijas pilnā vidē, kurā viens no vecākiem ikdienā lieto alkoholu un narkotikas.

Četrdesmit vienu gadu vecā filmas «Mission Impossible: Ghost Protocol» zvaigzne tiesas iesniegumā raksta, ka viņas sešus gadus vecais dēls baidās no sava tēva, tā audzināšanas metodēm, kurās ietilpst arī sitieni un kratīšana.

Dažās no Tika audzināšanas metodēm noraudzījusies arī pati Paula, bet, tā kā tiesa lēmusi par dalītu aizbildniecību, viņa neko nespēj padarīt, jo tēvam ir tiesības pusi no laika pavadīt kopā ar bērnu.

Aktrise stāsta, ka dēls pēdējā laikā kļuvis agresīvs, nervozs, skolā nespēj koncentrēties un, dzirdot jautājumus par tēvu, izrāda agresiju.

Arī mazā Džuliana skolotāja paziņojusi, ka bērns stāsta, ka tēvs viņu sit, bet, ja viņi atrodas publiskā vietā un viņš izdara ko tādu, kas tēvam nav pa prātam, viņi dodas uz tualeti, kur mazais puisēns saņem sitienus.

Beigu beigās tiesa noraidījusi sievietes prasību, pamatojot tiesas atteikumu ar to, ka bērnam nav redzami sasitumi un tēva nolīgtais psihologs savā novērtējumā nav atradis nekādas psiholoģiskas problēmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu