Vīrietis vizāžists? Sieviete ceļstrādniece? Florence un Sniegs lauž stereotipus!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jestrā izaicinājumu šova «Kurš Kuru» otrajā sērijā, kas jau šovakar plkst. 21 būs skatāma pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!» aktrise Ieva Florence būs redzama pavisam neierastā lomā – viņa kļūs par ceļstrādnieci un remontēs ceļu plecu pie pleca ar citiem strādniekiem. Vai viņa spēs noturēt tik milzīgos instrumentus un nesavainos sevi? Vai Ievas saremontētais ceļa posms būs gana kvalitatīvs, lai aktrise par savu darbu no vadītāja saņemtu visaugstāko atzīmi?

Turpretim Rihardu Ieva Florence izaicinās kļūt par vizāžistu. Par spīti tam, ka humorīgajam improvizatoram, tāpat kā iespējams lielai daļai vīriešu, nav ne jausmas, ar ko šī amata pārstāvji nodarbojas un kādas iemaņas šai profesijai nepieciešamas.

Kā Rihardam veiksies ar grima uzklāšanu? Vai kliente būs apmierināta ar savu izskatu? Un kurš galu galā savu jauno profesiju būs apguvis labāk – Ieva Florence vai Rihards Sniegs? Skaties jau šovakar, plkst. 21:00 izaicinājumu šovā «Kurš Kuru» televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu