Fans aicina Kloju Kardašjanu uz savu vidusskolas izlaidumu. Ko zvaigzne atbildēja?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

7.janvārī kāds jaunietis internetā ievietojis jauku, mīļu video, ar kura palīdzību mēģina uzrunāt realitātes šovu zvaigzni Kloju Kardašjanu. Skolnieks vēlas kopā ar slavenību doties uz savu vidusskolas izlaidumu. Lai Kloja pamanītu video, ar to portālā «Twitter» dalījās tūkstošiem cilvēku!

Vidusskolnieks Dāvids Lekors uzņēmis īpašu video, ar kura palīdzību vēlas uz savu izlaiduma balli uzaicināt realitātes šovu zvaigzni Kloju Kardašjanu.

Jaunietis paskaidrojis, kāpēc vēlas viņu uzaicināt, minējis vietu, laiku un datumu, kā arī piebildis, ka Klojai nekad nav bijis šāds izlaidums un tā ir lieliska iespēja piedzīvot to, ko viņa palaidusi garām no vidusskolas dzīves.

Kloja noskatījusies jauko video un atbildējusi vidusskolniekam, ka tikai pāris nedēļas pirms noteiktā datuma zinās, vai ir brīva izlaiduma vakarā, un, ja būs brīva, labprāt dosies kopā ar Deividu uz izlaidumu un lieliski pavadīs laiku.

Kardašjana jau domā, kādu kleitu izvēlēties tik īpašam vakaram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu