Aktrise Hilarija Dafa paziņo, ka neprot atstāt labu iespaidu randiņos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Divdesmit deviņus gadus vecā aktrise Hilarija Dafa 2014.gadā paziņoja par šķiršanos no vīra, sportista Maika Komrija, 2016.gadā pāris šķīra laulību, un vēl tagad Dafa bijušo vīru uzskata par lielisku un nesaprot, kā viņi varēja apprecēties, jo viņa neprot atstāt labu iespaidu randiņos, bet sportists spēja saskatīt patieso viņu.

Nu pēc šķiršanās Hilarija un Maiks ir labi draugi, un Dafa atteiktos no ikviena vīrieša, vienalga, cik spēcīgi to mīlētu, ja uzskatītu, ka attiecības ietekmēs viņas draudzību ar viņas četrus gadus vecā dēla tēvu, jo dēls ir galvenais vīrietis viņas dzīvē.

Dafa atklājusi, ka neprot randiņos atrast tēmas, par ko runāt, un visu laiku uztraucas, tāpēc nekad pirmajos pāris randiņos nespēj atstāt labu iespaidu.

Liela problēma slavenības mīlas dzīvē ir fakts, ka viņai pievilcīgs liekas labi ja viens vīrietis gadā, tas apgrūtina iešanu uz randiņiem, jo galvenokārt, ja viņa nav attiecībās, viņa pavada laiku ar bērnu un draugiem, jo gluži vienkārši vairums vīriešu tai neliekas pievilcīgi.





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu