Naomi Kempbela: «Arī es, gluži kā Kardašjana, Parīzē esmu piedzīvojusi uzbrukumu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Intervijā televīzijas raidījumam «The Wendy Williams Show» modele Naomi Kempbela paziņojusi, ka lieliski saprot realitātes šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu, viņas izturēšanos pēc Parīzes laupīšanas, jo 2012.gadā viņa pati piedzīvoja ko līdzīgu un bija vajadzīgs ilgs laiks, lai tiktu tam pāri.

Naomi Kempbela satikusi Kimu Kardašjanu divas dienas pirms viņas aplaupīšanas, kurā Kimai nolaupītas rotaslietas desmit miljonu dolāru vērtībā, sievietes vienā laikā iepirkušās zīmola «Hermes» veikaliņā.

Kempbela intervijā atzinusies, ka 2012.gadā viņai no lidostas sekoja vīrieši, kuri atrāva viņas automašīnas durvis un teikuši, ka to nogalinās, ja viņa neatdos savu rokassomiņu un koferi.

Beigu beigās modeli izglābuši viņas draugi, kurus tā sagaidījusi, ieskrienot tuvējā aptiekā, un nu modele pat neplānotos braucienos līdzi ņem miesassargu, lai neradītu sev dzīvībai bīstamas situācijas.

Modele piedzīvoto nav padarījusi par tik publisku kā Kima, jo vienkārši nevēlas laupītājiem pievērst tik lielu uzmanību un parādīt, ka to rīcība viņu ietekmējusi.









KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu